Uitrol Beverkoog Energie Collectief is gestart Meld je aan!

Uitrol Beverkoog Energie Collectief is gestart Meld je aan!

november 21, 2013

Bedrijventerrein Beverkoog is een dynamische locatie voor het bedrijfsleven. Door de centrale ligging tussen de gemeenten Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard en de aanstaande ontwikkeling van de Noordelijke Ontsluiting is de Beverkoog ideaal voor een scala aan bedrijven van uiteenlopende ondernemersleeftijd en omvang.

 

Bewust van uw energieverbruik

Bedrijvenvereniging de Beverkoog heeft samen met Van Hove Energy management een samenwerkingsovereenkomst afgesloten om het industrieterrein te vergroenen ten voordele van de ondernemers.
De doelstelling is om tot effectieve en verantwoorde inkoop van gas en elektriciteit te komen.

  1. vrijblijvende dienstverlening aan onze ondernemers met messcherpe energietarieven en
  2. een financiële bonus voor de Bedrijvenvereniging Beverkoog ter ondersteuning van de voorzieningen op ons industrieterrein. (unieke marketingformule Van Hove Energy management)


De uitrol is gestart

Inmiddels hebben zich meerdere bedrijven aangemeld en blijkt dat de beloftes waaronder VanHEM de samenwerking is aangegaan, bewaarheid worden.  Besparingen door én scherpe tarieven maar zeker ook de controle op uw energiefacturen, geven bij een aantal ondernemers spraakmakende besparingen die uiteenlopen van 20 tot zelfs over de 50% op het totaalbedrag van de energiekosten gas en elektriciteit!!

Need to say more? meld u vrijwillig aan en maak kennis met onze transparante aanpak of neem contact op met uw buurman, (die door onze dienstverlening waarschijnlijk  al etterlijke euro’s bespaard op z’n energiekosten)
Vanuit een no noncence aanpak geven wij u inzicht in de voordelen van het Beverkoog Energie Collectief, geen verscholen kosten, geen mitsen en maren, klare taal met één doelstelling; Voordeel door samenwerking!

 

Reacties van onze klanten op de Beverkoog;

 

 

Avada Programmer

Hello! We are a group of skilled developers and programmers.

Hello! We are a group of skilled developers and programmers.

We have experience in working with different platforms, systems, and devices to create products that are compatible and accessible.