De IJssel Coatings plaatst persbericht nav samenwerking met Van Hove Energy Management

De IJssel Coatings plaatst persbericht nav samenwerking met Van Hove Energy Management

mei 5, 2013

 

—Persbericht—-

                                                                                                                                   Moordrecht, 2 mei 2013

 

Double Coat op uw jacht kost steeds minder energie!!

 

Bij de IJssel Coatings wordt er niet alleen over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gepraat maar ook naar geïnvesteerd. Centraal hierin zijn onze onderzoeksactiviteiten gericht op het duurzamer maken van de Double Coat, IJmopox en Variopox producten.

Maar daarnaast is in januari 1000 m2 aan zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van onze nieuwe productie locatie in Moordrecht. Door het grote aantal zonuren in de maanden maart en april heeft de installatie onze verwachtingen ver overtroffen. De opbrengst is real-time te volgen op  elianesolarprojects.solarlog-web.be/5942.html. Het streven om jaarlijks minimaal 20% van de eigen energie behoefte op te wekken komt hierdoor snel binnen handbereik.

Ook de reductie van energie is een speerpunt van het door ons gevoerde beleid. Samen met Van Hove Energy Management, www.vanhem.nl, is er een slim energie besparingsprogramma gestart. Bij dit besparingsprogramma (dat zich daadwerkelijk bij het eerste bezoek heeft terugverdiend!) wordt er ook gestreefd naar een besparing van 20% op het energie gebruik. Wij zijn er trots op dat we deze investeringen kunnen doen en zijn er van overtuigd dat het zich altijd terug zal betalen.

Kortom voor een mooi resultaat dat maar weinig energie kost ”Schildert u uw jacht of boot met Double Coat”

 

Avada Programmer

Hello! We are a group of skilled developers and programmers.

Hello! We are a group of skilled developers and programmers.

We have experience in working with different platforms, systems, and devices to create products that are compatible and accessible.