Our Applications Cover Diverse Corporate Markets

 

CO2 monitoring

Uw partner in het monitoren van CO2, water, elektriciteit- en gasverbruik voor een gezond binnenklimaat en energiezuinig gebouwhuishouding.

We have the best instructors

Waar energiebeheer en luchtkwaliteit samen komen

Stap 1.  Inventarisatie en monitoring

Van Hove Energy Management monitort luchtkwaliteit en energieverbruik (gas en elektriciteit) om beheerders/eigenaren controle te geven over binnenklimaat en energiehuishouding in gebouwen, voor een gezonde en energiezuinige omgeving.

Stap 2.
Analyse en resultaten

Wij monitoren uw gebouw om te vergelijken met onze benchmark voor luchtkwaliteit en energiehuishouding. Met behulp van slimme software en ons deskundig advies krijgt u inzicht in de bevindingen voor uw gebouw.

Stap 3. Vertaalslag naar uitvoering

 

Van Hove Energy Management biedt advies en uitvoering van bouw- en installatietechnische maatregelen om uw binnenklimaat te optimaliseren. Onze expertise zorgt voor een gezonde omgeving met een efficiënt energieverbruik, allemaal onder één dak.

CO2 meters en sensoren

Een comfortabel en gezond binnenklimaat is essentieel voor het welzijn van gebouwgebruikers. Onze batterijgevoede CO2-meters zorgen voor nauwkeurige ventilatiemetingen zonder beperkingen in plaatsing. Via onze gebruiksvriendelijke portal kunt u de meetgegevens bekijken, resultaten afdrukken en notificaties ontvangen bij grenswaarden overschrijdingen. Van Hove Energy Management biedt een breed scala aan CO2-dataloggers, inclusief garantie, kalibratierapporten en krachtige software voor rapportages en analyses. Ontdek onze expertise in dataloggingoplossingen voor diverse branches.

banner-05