Van Hove Energy management organiseert inkopen en aanbestedingen energie op basis van collectieve prijsvorming. Door het bundelen van volume gas en elektriciteit kunnen tarieven worden gehaald die alleen zijn weggelegd voor grotere verbruikers. De individuele deelnemer beslist via een individueel aangeboden voorstel of zij akkoord gaat met deze tarieven. Na bevestiging regelen wij samen met uw nieuwe energieleverancier de overstap, u wordt volledig ontzorgd.


[three_column]

[dropcap]1[/dropcap] U stuurt ons een mail of u belt ons waarin u aangeeft geïnteresseerd te zijn in deelname van ons collectief inkoop gas en/of elektriciteit.

[three_column]
[dropcap]2[/dropcap] Uw ontvangen gegevens worden verwerkt, vanHEM neemt contact met u op zodra zij een voor u passend voorstel vanuit het collectief hebben kunnen opmaken.

[three_column]
[dropcap]3[/dropcap] Na ontvangst van ons voorstel kunt u per mail aangegeven of u de aanbieding accepteert.

[three_column]
[dropcap]4[/dropcap] Na acceptatie regelt vanHEM samen met de nieuwe energieleverancier de overstap voor u. Uw huidige overeenkomst wordt opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn. Overstappen is een pure administratieve aangelegenheid. vanHEM regelt het allemaal voor u.

 

NB. Ook bij een lopend contract van uw huidige leverancier kunt u reageren op ons voorstel, wij brengen u in ons voorstel duidelijk wat het u kost (en oplevert) als u uw huidige energiecontract voortijdig opzegt en overstapt.