Telemetrieverplichting profielgrootverbruikers elektriciteit

Telemetrieverplichting profielgrootverbruikers elektriciteit

oktober 21, 2015

Telemetrieverplichting profielgrootverbruikers elektriciteit

Per 1 januari 2018 moeten alle Profielgrootverbruikers voorzien zijn van een telemetriemeter. Zonder telemetriemeter heeft u geen gedetailleerd inzicht in het energieverbruik, een belangrijke voorwaarde om invulling te geven aan energiebesparing en uw MVO beleid.

Alle partijen zijn gebaat bij een telemetriemeter. Zo kan uw netwerkbedrijf met de verbruiksdata goed voorspellen wat de energiebehoefte is en ontvangt u lagere, correcte afrekeningen. Bovendien leidt inzicht tot meer energiebesparing en/of CO2-reductie.

Wat houdt de telemetrieverplichting in?

Telemetrieverplichting betekent dat er een op afstand uitleesbare meter is, die elk kwartier registreert wat het verbruik is. Uw meetbedrijf leest deze meter elke dag uit  en levert de verbruiksdata aan uw netbeheerder.

Wat is een profielgrootverbruiker elektriciteit?

Een profielgrootverbruiker elektriciteit is een aansluiting met een doorlaatwaarde groter dan 3 x 80 ampère en een aansluitcapaciteit kleiner dan 100 kVA. Deze aansluitingen kennen nu nog geen telemetrie verplichting. Dat verandert en u dient voor 1 januari 2018 een telemetrie meter te hebben.

Wacht niet tot 2017, bespaar nu!

Van Hove Energy Management  verzorgt de installatie  van uw telemetrie aansluiting. Weet u niet of dit voor u van toepassing is? Dat zoeken wij graag kosteloos voor u uit. Met een telemetrie meter voldoet u aan de nieuwe wetswijzigingen, gaat u kosten besparen en heeft u gratis online inzicht in uw verbruiksdata. Wij regelen de overstap voor u.

Samengevat:

 

  • 25% lagere kosten op de meetdienstkosten van uw grootverbruik aansluitingen.
  • Gratis online inzicht in uw verbruiksdata.
  • U hoeft zelf niets te doen, wij regelen de overstap.

 

 

Avada Programmer

Hello! We are a group of skilled developers and programmers.

Hello! We are a group of skilled developers and programmers.

We have experience in working with different platforms, systems, and devices to create products that are compatible and accessible.