Vanaf 1 februari 2017 zijn grootverbruikers verplicht om meterstanden maandelijks uit te laten lezen door een meetbedrijf. Deze wijziging betreft de G2C gasaansluiting met een jaarverbruik van minder dan 170.000 kub. meter (u kunt bij ons terecht om te achterhalen wat voor meter u heeft) Als gevolg van de wetswijziging wordt deze gasmeter aangepast. Voor een soepele en kostenefficiënte overgang verzorgen wij deze overgang voor u.

De wetswijziging is per 1 februari 2017 ingegaan. Met het aanpassen van de gasmeter profiteert u direct van onze lagere kosten. Bovendien krijgt u gedetailleerd inzicht in uw energieverbruiken en voldoet u aan de laatste eisen.

Telemetrie verplichting voor E3 profielgebruikers elektriciteit
Voor E3-profiel elektriciteitsaansluitingen volgt een vergelijkbare wetswijziging. Grootzakelijke aansluitingen met een gecontracteerd vermogen lager dan 100 kW. hebben nu geen telemetrieverplichting, maar dat gaat binnenkort veranderen. Van Hove Energy Management verzorgt dit gelijk met het aanpassen van uw gasaansluiting.

Vrijblijvend advies
Door over te stappen op telemetrie geniet u van de volgende voordelen;

  • – Gemiddeld 25% besparing op uw (meet)kosten
  • – Handopname van meterstanden is niet meer nodig
  • – Meer inzicht in uw energieprofielen leidt tot energiebesparing

Hoe werkt het?
Laat ons weten dat u geinteresseerd bent in ons voorstel, wij informeren u binnen één week via ons voorstel.

Telemetrie, wat is het en welke keuzes heeft u?
Met telemetrie bedoelen we een op afstand uitleesbare energiemeter, waarmee gedetailleerde energieverbruiken geregistreerd kunnen worden. Voor uw G2C gasaansluiting heeft uw huidige meetbedrijf de keuze tussen maandopname(handmatig uw meterstand opnemen) of telemetrie. Ons advies is te kiezen voor telemetrie waardoor het niet meer nodig is om de meterstanden handmatig op te nemen, u heeft meer inzicht in uw energieverbruik, met minder kans op fouten in uw facturen.